studiejob

Ingeniørstuderende til mekanik-produktudvikling

Vi er et konsulenthus bestående af ingeniører, og vi hjælper vores kunder i MedTech-branchen med produktudvikling af fremtidens Medical Devices. Vi vokser hurtigt i øjeblikket, og vi har travlt!

Vores kunder er primært de store virksomheder i Københavnsområdet, og der er stor efterspørgsel på vores ydelser, så vi har en masse spændende opgaver til dig!

Du kommer til at arbejde på spændende projekter

Som studentermedhjælper hos Technolution, vil du arbejde med mange varierende og spændende opgaver i teams, sammen med virkelig dygtige kolleger. Du får muligheden for at bidrage på mange forskellige projekter og din læringskurve vil garanteret være stejl! Du vil både skulle arbejde på interne projekter og på kundeprojekter, og dine kollegaer er gode til at lære fra sig og dele deres viden.

Dine opgaver kan fx være:
Om dig

Du bliver en del af huset på lige fod med dine erfarne kollegaer. Vi går meget op i, at du bliver en del af fællesskabet, og får prøvet dine evner af og  udvikler dig.

Der er tale om en stilling på 8 timer om ugen, og muligvis lidt mere i travle perioder. Vi er fleksible ift. mødetider og naturligvis også dine eksamener – skolen er vigtig! Hvis du har mulighed for at være på kontoret om fredagen er det dog at foretrække, da om fredagen vi spiser morgenmad sammen og er på kontoret alle sammen!

Hvad du kan forvente af os

Vi er et konsulenthus med en uformel tone, og dine kollegaer er både søde, hjælpsomme og virkelig kompetente. Vi er meget optaget af at bevare vores stærke kultur, hvor vi alle kommer hinanden ved – uanset om man er ingeniør, sekretær eller studerende. Vi har sociale arrangementer næsten hver måned, så at du kan lære dine kollegaer at kende.

Technolution består af flere forskellige fagområder og på vores projekter samarbejder vi typisk på tværs, så du har mulighed for at få indblik i bl.a Design Control, Usability Engineering og Quality Management.

Da vi er konsulenter, er vi ofte ude af huset hos vores kunder, men hver fredag arbejder vi alle sammen ’hjemme’ på kontoret i Hørsholm! Vi starter med fælles morgenmad, og så plejer dagen ellers at gå med formel og uformel erfaringsudveksling og vidensdeling, møder og måske lidt hygge efter arbejde.

Vi holder til i lækre, lyse lokaler i Hørsholm, hvor vi også har topmoderne prototype-labs og 3D- printer. Det er let at komme hertil, 150S kører lige til døren og hvis du har bil, er der gode parkeringsmuligheder.

Søg jobbet her:

Kontakt Michael Tokeskov Mikkelsen på 42 45 85 10 for yderligere information.

Send din ansøgning, CV og seneste karakterblad til job@technolution.dk og skriv ’Mekanik – Student’ i emnefeltet.

Der er bud efter dig så hurtigt som muligt, så der er ingen grund til at vente med at søge!

Vi holder samtaler løbende, og opslaget er aktivt indtil den rigtige kandidat er fundet.